Παρουσίαση Βιβλίου – Όταν το κορίτσι αποφάσισε


Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, στις 12:30
Χάρις Σαπουντζή, Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος

Εκδόσεις Φουρφούρι

Aγαπητοί γονείς,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την επόμενη παρουσίαση παιδικού βιβλίου που θα φιλοξενήσουμε στο βιβλιοπωλείο Αγράμπελη Books, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 12:30.

Πρόκειται για το βιβλίο “Όταν το Κορίτσι Αποφάσισε” από τις εξαιρετικές εκδόσεις Φουρφούρι που μας συστήνει τη μικρή, μασκοφόρο ηρωίδα της Ομάδας Φ, στην πρώτη της, ξεκαρδιστική ιστορία. Τι έγινε «Όταν το Κορίτσι Αποφάσισε»… να ξεπεράσει το φόβο της για την θάλασσα και να μάθει κολύμπι; Ποιος θα της δώσει πληροφορίες; Πώς θα μάθει όσα δεν ξέρει; Ποιος θα την βοηθήσει; Θα τα καταφέρει ή όχι; Καμία σημασία δεν έχει. Ούτως ή άλλως, η προσπάθεια είναι που μετράει!

Αφορά στην ηλικιακή ομάδα 4-7 ετών.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε από κοντά την ομάδα Φ, δηλ. τους ταλαντούχους Κωνσταντίνο Μπουτόπουλο και Χάρις Σαπουντζή και …ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία!

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο 210 973 0001 ή στο agrambelibooks@gmail.com

Βιογραφία συγγραφέα:

Η ομάδα Φ γράφει εικόνες και χρωματίζει λέξεις. Στο μολύβι ο Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος και στη νερομπογιά η Χάρις Σαπουντζή.

Ο Κωνσταντίνος Μπουτόπουλος σπούδασε παιδαγωγικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στις φυσικές επιστήμες. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός, γράφει θεατρικά για σχολικές παραστάσεις και ασχολείται με animation ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με μαθητές.

Η Χάρις Σαπουντζή σπούδασε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δραστηριοποιείται στους τομείς της αρχιτεκτονικής και της εικονογράφησης

Share this post


0:00
0:00