10 φωτογραφίες – 10 ιστορίες


Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, στις 20:30
Στέφανος Ξενάκης
Εκδόσεις KEY BOOKS

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη “10 φωτογραφίες – 10 ιστορίες” το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 8μιση το βραδάκι.

Ο Στέφανος Ξενάκης θα ανέβει στο κατάστρωμα της Αγράμπελης για να μας ταξιδέψει με 10 φωτογραφίες και να μας πει 10 και πλέον, ιστορίες. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος που τράβηξε πάνω του το φως της δημοσιότητας όταν έγραψε το πρώτο του βιβλίο “ΤΟ ΔΩΡΟ” το 2018. Έγινε αστραπιαία #1 bestseller στη χώρα μας ενώ μεταφράστηκε σε 28 γλώσσες και κυκλοφορεί σε 35 χώρες! Απασχόλησε όμως εκ νέου το ενδιαφέρον όταν ξαφνικά μπήκε “8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ“.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και ΜΒΑ στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος αλλά και ως επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης μέχρι το 2015. Έκτοτε, ακολούθησε το πάθος του που είναι η αέναη προσπάθεια για αυτοβελτίωση και προσωπική εξέλιξη. Γράφει, δίνει ομιλίες και τρέχει το “ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ”, ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί να εμπνεύσει στα παιδιά αξίες ζωής που θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους, ώστε να πιστέψουν ότι ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Τα βιβλία του κυκλοφορούν από τις εκδόσεις KEY BOOKS.

Share this post


0:00
0:00