Το Χρώμα του Καλοκαιριού


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 12:30
Εκδόσεις Υδροπλάνο

Η αυλαία των παιδικών παρουσιάσεων σηκώνεται με το ολοκαίνουργιο βιβλίο της Μαρίας Ανδριοπούλου. Το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου 30/9, στις 12:30 φιλοξενούμε ” Το Χρώμα του Καλοκαιριού” των εκδόσεων Υδροπλάνο. Με πυρήνα έναν γνωστό ελληνικό πίνακα ζωγραφικής, το παιδί με το ψάθινο καπέλο, ταξιδεύουμε στο φως των χρωμάτων και τη θέρμη του καλοκαιριού. Ελάτε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να βρούμε έναν τρόπο να το φυλάξουμε για πάντα.. Τα υπέροχα λόγια της Μαρίας έχει απογειώσει ο Βασίλης Κουτσογιάννης με την εμπνευσμένη εικονογράφησή του.

Αφορά στην ηλικιακή ομάδα 4+ ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής στο 210 973 0001 ή στο agrambelibooks@gmail.com

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Μαρία Ανδρικοπούλου 

Η Μαρία Ανδρικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές της επικεντρώνονται στην Πολιτιστική Πολιτική, Διοίκηση και Επικοινωνία (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων (ΕΚΠΑ).
Άρθρα της σχετικά με το αρχαίο δράμα έχουν δημοσιευτεί στην περιοδική έκδοση του Κέντρου Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου Τόπος Επίκοινος.
Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά.

Βασίλης Κουτσογιάννης

Ο Βασίλης Κουτσογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δούλεψε στο Παρίσι για ένα διάστημα, πάνω σε εικαστικές εφαρμογές της αρχιτεκτονικής, στον μουσειακό κυρίως χώρο. Η αγάπη του για το σχέδιο και τις γραφικές τέχνες τον oδήγησε το 2015 στον χώρο της εικονογράφησης και των εκδόσεων, µε το παιδικό βιβλίο να τον συναρπάζει ακόμα περισσότερο κι από όταν ήταν ο ίδιος παιδί.

Share this post


0:00
0:00