Τα Γενέθλια της “Αγράμπελης”

Αγαπητοί συνταξιδιώτες,

σας φαίνεται παράξενη η προσφώνηση “συνταξιδιώτες”; Κι όμως…

Συναντηθήκαμε πριν περίπου ένα χρόνο, όταν η Αγράμπελη ξεκίνησε το ταξίδι της. Με κάποιους γνωριζόμασταν ήδη, με άλλους γνωριστήκαμε στη διαδρομή και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη θα ανταμώσουμε τώρα που βγήκαμε στον πηγαιμό για την Ιθάκη..

Ναι, πρόκειται για ταξίδι και από πλευράς μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Χαμόγελα, συζητήσεις, σκέψεις, εκμυστηρεύσεις, ένας κόμπος συγκίνησης κάποιες φορές, ιδέες, όνειρα.. Δεν είναι ταξίδια αυτά; Δεν είναι ο κόσμος των βιβλίων, ένα ταξίδι; 

Βρείτε λίγο χρόνο και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αγράμπελης για να δείτε το βιντεάκι στην αρχική σελίδα agrambelibooks.com Θα δείτε πως χτίζουμε με αγάπη και επιμονή αυτό το “καράβι”, που μέσα του χωρούν όσοι αγαπάμε τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα υψηλά ιδανικά και προσπαθούμε για έναν ποιοτικό κόσμο γεμάτο αλληλεγγύη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια. Άκοπα και με συνέπεια, φιλοξενούμε συγγραφείς, εικονογράφους και καλλιτέχνες ώστε πρώτα τα παιδιά μας και στη συνέχεια όλοι μας να μαγευτούμε από τη δύναμη των λέξεων, των εικόνων και της λογοτεχνίας. 

Σας περιμένουμε αύριο Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 20:30 το βραδάκι, να σβήσουμε μαζί το κεράκι ενός έτους σε μια όμορφη γιορτή / επιστροφή της αγάπης που μας έχετε δείξει. Μαζί μας, για τη μουσική επένδυση της βραδιάς, θα είναι οι Cat’s trio, κατά κόσμον Κατερίνα Στρωματιά, Νίκος Δρογώσης και ο αγαπημένος Σπύρος Κολαϊτης με φοβερά ξεσηκωτική διάθεση! 

Τούρτα, βιβλία, μουσική, χαρά και πολλή αγάπη! Έχετε κάτι καλύτερο για αυτή την Πέμπτη;;

Share this post


0:00
0:00