Φωτεινή Ντεμίρη, ηθοποιός
«Μαζί», Άννα Γκαβαλντά, Εκδόσεις Ηλέκτρα

Οι Αναγνώστες... γράφουν

8

Βιβλίο, το διάβασμα του αγαπώ! Είναι το καταφύγιο, μάλλον είναι το δεύτερο καταφύγιο μου μετά το θέατρο. Είναι μαγευτικά τα ταξίδια που σου προσφέρουν τα βιβλία.
Το καλοκαίρι μπορώ να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο διάβασμα από ό,τι τον χειμώνα. Διαβάζω δύο ή και τρία βιβλία συγχρόνως, τις περισσότερες φορές, εκτός αν κάποιο βιβλίο με συνεπάρει τόσο πολύ και δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου.
Το τελευταίο βιβλίο που τελείωσα μόλις σήμερα, το είχα στην βιβλιοθήκη μου! Είναι το βιβλίο «μαζί» της Άννα Γκαβαλντά από τις εκδόσεις «ηλέκτρα»! Με ταξίδεψε στο Παρίσι, στην παριζιάνικη κουζίνα, γέμισα με ήχους όπερας και κυρίως γνώρισα ανθρώπους! Με καταπληκτική αφήγηση η συγγραφέας μου αποκάλυψε πως το μαζί είναι μονόδρομος στην ευτυχία, πως το απίθανο είναι εν τέλει πιθανό και πως η δυστυχία δεν είναι μονόδρομος! Πόσο χαίρομαι όταν ένα βιβλίο με κάνει να χαμογελάω!!!!!! Πέρασα μερικές πολύ ευχάριστες μέρες μαζί με τους ήρωες του βιβλίου και αισθάνομαι ευγνώμων! Θα ψάξω να βρω και αλλά βιβλία της ίδιας!!! Α και η μετάφραση της Μαρίας Βώττα υπέροχη!

Φωτεινή Ντεμίρη, ηθοποιός

Share this post


0:00
0:00